Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoekin

Er zijn 40 items gevonden.

Sorteren op  

Webinar on Plastics Recycled Content

Webinar van Polymer Comply Europe (PCE), European Plastics Converters (EuPC) en de Duitse IK Industrievereinigung Kunststoffverpackungen, over het gebruik van recyclaat in plasticproductie.

Nationale Milieudag 2021

De jaarlijkse Milieudag van VVM staat dit jaar in het teken van vijftig jaar milieubeleid. Er is veel goed, maar ook veel mis gegaan. De Milieudag maakt de balans op en kijkt vooruit: wat zijn de leerpunten van vijf decennia milieubeleid om nieuwe uitdagingen te lijf te gaan?

Infosessie Green Deal Anders Verpakt

Infosessie van Ovam over duurzaam verpakken en de Vlaamse Green Deal Anders Verpakt.

Webinar Wat effectmetingen ons leren over de lokale zwerfafvalaanpak

Nederland Schoon organiseert een webinar over het nut van effectmetingen bij de aanpak van zwerfafval.

Vang-webinar Aandacht voor kwaliteit pmd

De NVRD organiseert een webinar over aandacht voor de kwaliteit van pmd bij gescheiden inzameling.

Webinar Circulair slib, een organisch vraagstuk

KNW Themagroep Circulaire Watertechnologie organiseert een webinar over duurzaam omgaan met organisch stof uit afvalwater.

Webinar on Sustainability Initiatives in the Plastics Industry

Polymer Comply Europe (PCE) en European Plastics Converters (EuPC) organiseren een webinar over duurzaamheid in de plasticindustrie, met onder meer aandacht voor Operation Clean Sweep.

LMA Webinar Bedrijfsleven

Het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) organiseert een serie webinars voor stakeholders, over de wijzigingen die uit lopende projecten voortkomen. Deze editie is gericht op het bedrijfsleven.

LMA Webinar Softwareleveranciers

Het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) organiseert een serie webinars voor stakeholders, over de wijzigingen die uit lopende projecten voortkomen. Deze editie is gericht op softwareleveranciers.

Masterclass Circulair Ondernemen: Business Model ontwikkelen

Masterclass van Impact Hub Amsterdam over het ontwikkelen van een circulair businessmodel. Dit is de derde in een serie van zes achtereenvolgende masterclasses over circulair ondernemen.

Online bijeenkomst kwaliteit gft-afval en textiel

Tijdens deze online bijeenkomst staat de kwaliteit van gft-afval en textiel centraal en worden twee handboeken voor regie in die ketens gepresenteerd.

Webinar Schaarse grondstoffen

Het Klimaatakkoord organiseert een webinar over de schaarste van grondstoffen die de energietransitie kan vertragen.

LMA Webinar Toezichthouders

Het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) organiseert een serie webinars voor stakeholders, over de wijzigingen die uit lopende projecten voortkomen. Deze editie is gericht op toezichthouders.

Webinar Een schone regio - Hoe bundelen we de krachten?

Webinar van Nederland Schoon over een regionale aanpak van zwerfafval. Wethouder Jaap van Veen (gemeente Heerenveen) en wethouder Bob Bergkamp (gemeente Oldebroek) bespreken de aanpak Friesland 100% Zwerfafvalvrij.

Industry Day Ivago

Ivago zoekt een nieuwe private partner om vanaf 2024 de afvalintercommunale mee vorm te geven. Bij deze Industry Day krijgen geïnteresseerde partijen een toelichting.

Webinar 'Gemeenten: sleutelrol in de transitie naar hergebruik'

Webinar van Mission Reuse over de rol die is weggelegd voor gemeenten om onnodige wegwerpverpakkingen en afval te voorkomen.

Improving Quality & Recycling Rates with DRS?

Evenement over de effecten van statiegeldsystemen op recycling.

LMA Webinar Schriftelijke melders

Het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) organiseert een serie webinars voor stakeholders, over de wijzigingen die uit lopende projecten voortkomen. Deze editie is gericht op toezichthouders.

Verspillingsvrije week

De Verspillingsvrije week daagt consumenten en bedrijven uit om zo min mogelijk voedsel weg te gooien. Er zijn diverse challenges waar mensen aan mee kunnen doen.

Empack 2021

Empack is een landelijke beurs voor de verpakkingsindustrie.

  │1  2  │    Volgende