Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoekin

Er zijn 24 items gevonden.

Sorteren op  

European Bioplastics Conference

De 17e editie van de European Bioplastics Conference, georganiseerd door EUBP.

Kennissessie koffiebeker

De wegwerpkoffiebeker is een hot item. Iss Facility Services, Facilicom Group en Buurman Facilitaire Producten delen hun ervaringen met alternatieven die voldoen aan de Sup-regelgeving zoals die er uit lijkt te gaan zien.

Recycling Flexible Packaging

Congres over de recycling van flexibele verpakkingen.

Lunchlezing over single-use plastic

Tijdens de lunchlezing vertelt Sanne Westra (ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) welke maatregelen er zijn om de impact van wegwerpplastics te verminderen en wat dit concreet betekent voor bedrijven.

Minder milieudruk door circulaire keuzes

Bijeenkomst van VVM over mogelijkheden voor bedrijven en overheden om de klimaatimpact van 'spullen' in huishoudens te verkleinen, en hoe consumenten gemakkelijker circulaire keuzes kunnen maken.

Holland Circular Hotspot Stakeholder Event

Bijeenkomst waarop Holland Circular Hotspot (HCH) ingaat op het belang van network governance en en de internationale circulaire ontwikkelingen in vier sectoren in duikt. Het evenement is daarnaast ook de officiële opening van het nieuwe kantoor van HCH.

Online spreekuur juridische vragen verpakkingen

Het KIDV houdt samen met Axon Advocaten online spreekuren voor bedrijven. Bedrijven kunnen daar juridische vragen over verpakkingen stellen.

International Electronics Recycling Congress 2023

Meerdaags internationaal congres over AEEA-recycling met beurs, netwerkdiner en excursie voor autoriteiten, industrie en academici.

Petcore Annual Conference

Jaarlijkse bijeenkomst van Petcore.

Cursus Minder bedrijfsafval door gedragsbeïnvloeding

Cursus over hoe gedragsbeïnvloeding kan zorgen voor minder afvalproductie en betere afvalscheiding op de werkvloer.

Deze cursus bestaat uit twee delen. Het tweede deel vindt plaats op 22 februari 2023.

Handelsmissie Afvalverwerking en Circulaire Economie naar Egypte

Het afvalverwerkingssysteem in Egypte moet worden aangepast aan verwachte bevolkingsgroei. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in afvalverwerking en in de circulaire economie. Deze handelsmissie laat bedrijven hun netwerk uitbreiden en marktkansen ontdekken.

Handelsmissie Circulair Textiel naar Turkije

Handelsmissie naar Turkije voor ondernemers in de kleding- of textielindustrie, die in het teken staat van circulair textiel.

Gemeentelijk Grondstoffencongres 2023

Het jaarlijkse Gemeentelijk Afvalcongres is omgedoopt tot Grondstoffencongres. Er is aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen en taken op het gebied van gemeentelijk afval- en grondstoffenbeheer en de mogelijkheid te netwerken. Het congres staat in het teken van
de rol van gemeenten bij de aanpak en agendering van problemen in de verschillende grondstofketens.

Waarheen met de verpakkingsrecycling in Nederland 2023-2027?

Het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) heeft de milieudoelen en bedrijfskosten van verpakkingsrecycling in kaart gebracht. De resultaten worden op 5 april gepresenteerd.

Regatec 2023

Congres over technieken omtrent hernieuwbare energie en gas.

BVOR-Demodagen 2023

Beurs van de Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR), met onder meer live demonstraties van machines voor het opwerken van groene reststromen en exposanten die producten en diensten leveren.

Waste-to-Resources 2023

Conferentie over mechanical biological treatment (MBT) van huishoudelijk afval en herwinningsinstallaties (MRF) met sorteertechnologieën gebaseerd op sensoren. Dit is de tiende editie.

ReinigingsDemoDagen 2023

Vakbeurs voor reiniging en afvalinzameling, georganiseerd door de sectie Reinigingsvoertuigen van RAI Vereniging afdeling Speciale Voertuigen. Exposanten zijn onder andere fabrikanten en leveranciers van reinigings- en afvalvoertuigen, afvalverwerkers en aanbieders van weegsystemen, veiligheidskleding en automatisering.

Cewep Waste-to-Energy Congress

Congres van Cewep, de Europese confederatie van afvalenergiecentrales. Deze tiende editie is gericht op de circulaire economie.

In verband met het coronavirus is deze editie verplaatst naar 2023.

Internationaal Congres Autorecycling (IARC) 2023

Het Internationale Auto Recycling Congres met verschillende vertegenwoordigers uit de autoketen, academici en autoriteiten.

Vorige  1   2  Volgende