Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoek
in

Er zijn 44 items gevonden.

Textielcongres 2024

NVRD en Rijkswaterstaat organiseren het textielcongres voor gemeenten. Gemeenten en inzamelaars, maar ook recyclers en producenten komen aan het woord.

Week van de Afvalhelden 2024

Met de Week van de Afvalhelden willen de NVRD, Vereniging Afvalbedrijven en TLN de vakmannen en -vrouwen die in deze branche werkzaam zijn in het zonnetje zetten.

Webinar over regelgeving wegwerpplastic

Webinar voor onder meer leveranciers, kennisinstellingen en gemeenten over wat de Sup-regelgeving die op 1 januari 2024 in werking is getreden betekent in de praktijk.

Handelsmissie groene waterstof naar Spanje

Handelsmissie naar Spanje waarbij groene waterstof en de European Hydrogen Energy Conference centraal staan.

Energy from Waste 2024

Congres over energie uit afval, met aandacht voor beleid, technologie en best practices.

MaterialDistrict Utrecht 2024

Een driedaags evenement met lezingen over duurzame materialen, met onder meer aandacht voor bouwmaterialen, textiel en biobased grondstoffen.

Nationaal Recycling Congres

Derde editie van het Nationaal Recycling Congres, georganiseerd door MRF, NRK Recycling, VHT en FNOI. Deze editie wordt hybride, met zowel fysieke deelnemers als online mogelijkheden.

Competentietraining duurzaamheidsprofessionals

Basisworkshop voor duurzame transitiemakers, die focust op 11 kerncompetenties die essentieel zijn om duurzame transities te bevorderen.

ONHN ondernemerscafé: Circulaire Take-over

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (ONHN) organiseert elk kwartaal een ondernemerscafé. Deze editie staat in het teken van de circulaire economie.

European Food Contact Plastics Conference 2024

Congres van Polymer Comply Europe (PCE), in samenwerking met European Plastics Converters (EuPC) en Food Contacts Regulatory Experts Panel (Frep) over plastic voedselcontactmaterialen, met aandacht voor onder meer duurzaamheid en recycling.

Kunststof Seminar Circulaire Transitie: De Potentie van Biobased Kunststoffen

Polymer Science Park en de gemeente Almelo organiseren dit seminar over de potentie van biobased kunststoffen. Het seminar wordt geopend door Gerrit Hiemstra, bekend als meteoroloog. Daarna volgen deelsessies met sprekers uit de markt.

Circulaire havenrondvaart Amsterdam

Om meer te vertellen over de rol die de Amsterdamse haven speelt in de circulaire economie, organiseert het havenbedrijf tijdens de Week van de Circulaire Economie een speciale havenrondvaart.

Nationale Conferentie Circulaire Economie 2024

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en partners organiseren de zesde jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie, tevens het startpunt van de Week van de Circulaire Economie.

Commissiedebat Circulair bouwen

Commissiedebat met de vaste commissie Infrastructuur en Waterstaat over circulair bouwen.

Op weg naar een circulaire gemeente

Cursus die gemeenten inzicht geeft in wat zij kunnen doen in de transitie naar een circulaire economie. De cursus is bestemd voor (beleids-)medewerkers van gemeenten en provincies die circulariteit en/of duurzaamheid in hun portefeuille hebben of krijgen.

PwC Afval symposium 2024

PwC organiseert een symposium over de afvalsector. Het thema van dit jaar is de 'Scramble for Resources'.

Landelijke Opschoondag 2024

Met De Landelijke Opschoondag ruimen inwoners van honderden gemeenten op feestelijke wijze zwerfafval op.

Landelijke Compostdag 2024

Met het gratis uitdelen van compost tijdens de Landelijke Compostdag bedanken bedrijven en gemeenten op diverse locaties de burgers voor hun inspanning om gft-afval en groenafval gescheiden aan te leveren.

European Biopolymer Summit

Congres voor de biopolymerenindustrie, met aandacht voor de productie en verwerking van biopolymeren en de milieu-impact.

Jaarcongres Relevant 2024: Ervaringen met omgevingsveiligheid in de Omgevingswet

Een congres over externe veiligheid. Het overkoepelende thema is de eerste ervaringen met omgevingsveiligheid in de Omgevingswet, maar ook de energietransitie is een belangrijk thema.

Vorige  1   2   3  Volgende