Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoek
in

Er zijn 39 items gevonden.

Europese Week van de Afvalvermindering prijsuitreiking

Tijdens de ceremonie zullen de 15 finalisten van de editie 2023 van de Europese Week van de Afvalvermindering hun afvalverminderingsinitiatieven presenteren, en wordt er een winnaar gekozen.

The transition we want for the future we need

ACR+ nodigt mensen uit om mee te doen aan een seminar om de visie van ACR+ op circulaire steden en regio's, en haar strategie voor 2030 te bespreken. Registreren kan tot 15 mei.

Plastics Recycling Show Europe 2024

Evenement voor de plasticrecyclingsector in Europa, om te netwerken, kennis uit te wisselen en innovatieve technologie te laten zien.

Internationaal Congres Autorecycling (IARC) 2024

Het Internationale Auto Recycling Congres met verschillende vertegenwoordigers uit de autoketen, academici en autoriteiten.

Waterstof Event Nederland

Congres over het gebruik van waterstof in Nederland, met onder meer aandacht voor het opschalen van de waterstofmarkt, import versus eigen productie en het beleid op Europees en Nederlands niveau.

Thermoforms Conference 2024

Evenement dat in het teken staat van de inzameling en recycling van thermovormen, en tray-naar-tray circulariteit in het bijzonder.

UNECE Regional Conference on Circular Economy

De regionale UNECE-conferentie over de circulaire economie waarbij de focus ligt op het een aantal specifieke aspecten van de circulaire transitie.

E-Waste, Battery and Metal Recycling World Conference and Expo

De E-Waste Expo is een evenement voor recyclingbedrijven, leveranciers van kritieke grondstoffen, elektronicafabrikanten en -leveranciers, ITAD-bedrijven en de hele toeleveringsketen voor de recycling van elektronisch afval. Op dezelfde locatie vinden tegelijkertijd ook events voor batterij- en metaalrecycling plaats.

Commissiedebat Circulaire Economie

Debat van de Tweede Kamercommissie Infrastructuur en Waterstaat over circulaire economie.

Beyond an Age of Waste

Een webinar over UNEP en ISWA's "Analysis for the Global Waste Management Outlook 2024".

Duurzame Dinsdag 2024

Jaarlijks staat de eerste dinsdag van september in het teken van duurzaamheid. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van de samenleving.

Internationaal congres batterijrecycling (ICBR 2024)

Het internationale congres met bijbehorende beurs voor recycling van batterijen is gericht op wetgeving, regulering van transport en veiligheid en recycling.

Plastics Recycling World Expo

Internationale beurs voor plasticrecycling. Tegelijkertijd vinden op dezelfde locatie ook de beurzen Compounding World en Plastics Extrusion World plaats, onder de paraplu van AMI Plastics World Expos Europe.

Environmental Services & Solutions Expo

Een internationaal evenement waarbij technologieën en strategieën op het gebied van onder meer grondstoffenbeheer, circulaire economie en decarbonisatie worden gepresenteerd.

Circular Textile Days

Beurs over circulariteit in de textielbranche. Dit is de vierde editie.

Kunststoffenbeurs 2024

Jaarlijkse kunststoffenbeurs voor de hele keten.

Cewep Residues Conference

Congres van Cewep over residuen uit afvalverbranding, zoals bodemassen.

European Recycling Conference

Euric organiseert samen met de Italiaanse branchevereniging Assofermet de zesde editie van deze Europese recyclingconferentie.

Afvalconferentie 2024

Jaarlijks congres dat ook dit jaar de transitie naar een circulaire economie centraal stelt met de afval- en recyclingsector in de hoofdrol. Het thema dit jaar is 'Tot hier en niet verder!', waarbij kritisch gekeken wordt naar wat niet alleen de afvalsector zelf kan doen, maar ook naar wat overheden, producenten en burgers kunnen bijdragen.

Plastics Recycling Technology Conference 2024

Congres over technologieën voor plasticrecycling, het verhogen van zowel de kwantiteit als de kwaliteit, en de veranderende markt voor plasticrecycling.

Vorige  1   2  Volgende