Vakblad Afval! en AfvalOnline

De redactie van Afval! richt zich sinds 1993 op onafhankelijke informatieoverdracht voor de gehele afval- en reststoffensector, van het ontstaan tot en met de verwijdering. AfvalOnline bestaat sinds november 1997. Beide uitgaven richten zich op de managers binnen overheden en bedrijfsleven.

Het vakblad Afval! is de grootste uitgave in de afval- en recyclingsector en bereikt alle groepen van bedrijven en organisaties die daarmee te maken hebben. Nieuws en achtergronden bij het nieuws, discussie en opinie vormen de redactionele kern. Het vakblad Afval! verschijnt negen maal per jaar als blad; de tiende uitgave is het jaarboek Afval! Sinds 2002 verschijnt aan het einde van ieder jaar dit naslagwerk voor de afvalsector. Het beschrijft de ontwikkelingen van de branche in wet- en regelgeving, in economische zin en geeft een blik op de toekomst.

AfvalOnline richt zich op dezelfde doelgroep maar is er vooral om het nieuws nog sneller bij de lezer te brengen. Naast de nieuwsitems die de redactie verzorgt, biedt een knipseldienst het nieuws zoals dat door andere nieuwsbronnen op het internet wordt geplaatst. Daarnaast biedt de site de mogelijkheid te zoeken in het redactiearchief van berichten en artikelen en worden andere services aangeboden, zoals vraag & aanbod van goederen en reststoffen, een bedrijvengids en een agenda.