plaatje 6517

Streep door Warmtebedrijf Rotterdam

Financieel ziet de gemeente Rotterdam de voortzetting van het warmtebedrijf niet zitten. Private partijen waaronder AVR krijgen kritiek op hun vooral woorden maar geen daden instelling.

Nieuws

Supermarkten nemen positie in voor toekomst verpakkingen

plaatje 13099

Minder en beter te recyclen verpakkingen, maar ook meer nascheiden en harmoniseren van de inzameling. De supermarkten hebben hun inzet voor 2025 bekend gemaakt.

Nieuwe doelstelling zet Duitse glasrecyclingsector onder druk

plaatje 12224

Duitse verwerkers maken zich druk over het halen van de nieuwe recyclingdoelen voor verpakkingsglas.

Gemeenteraad Tiel wil nieuw Avri-bestuur

plaatje 12751

De gemeenteraad van Tiel wil dat er een nieuw dagelijks bestuur komt bij de Avri. Die moet gaan werken aan het herstel van vertrouwen tussen de Avri en haar deelnemende gemeenten.

Ophogen steunpercentages Mia moet investeringen uitlokken

plaatje 12120

In het Belastingplan 2022 heeft het kabinet aangekondigd de steunpercentages in de Milieu-investeringsaftrek te verhogen. Daar hadden diverse Kamerfracties nog wel wat vragen over.

Meer nieuws »

Artikelen

Kamerleden stellen zich voor

plaatje 10005

De vaste Kamercommissie van Infrastructuur en Waterstaat kent sinds de verkiezingen van maart een nieuwe samenstelling. Niet alle mensen op die lijst, die 34 leden telt, houden zich bezig met afval en circulaire economie. Dat geldt wel voor Peter de Groot (VVD), Kauthar Bouchallikht (GroenLinks), Chris Stoffer (SGP) en Agnes Mulder (CDA). In het Vakblad Afval! stellen zij zich voor en vertellen ze wat de afvalsector de komende jaren van hen kan verwachten.

Bigbagstore.nl: totaalleverancier voor big bags

plaatje 12937

Bigbagstore.nl is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe big bags (FIBC's), gebruikte big bags, big bag containers, big bag cars, big bag messen, netzakken en andere aanverwante producten. Vanuit het distributiecentrum in Emmeloord (Flevoland) distribueert het bedrijf big bags wereldwijd.

The future is clean: Banzo recycling systems

plaatje 12936

De toekomst moet 100 procent circulair, dat is zeker. Het is terecht dat er ambitieuze doelstellingen zijn op het gebied van recycling. Maar hoe transformeer je jouw afvalverwerking op een verstandige manier?

Meer artikelen »