[map]

 

Gevonden: 6 resultaten

Handel in (in- en verkoop van) kleding/textiel


Bedrijf & informatiePlaats

AEB Amsterdam

Voor een schone samenleving nu en in de toekomst lost AEB blijvend afvalvraagstukken op. Wij werken hierin samen met onze partners. Op een schone en verantwoorde manier halen we zoveel mogelijk bruikbare stoffen uit verschillende afvalstromen. De warmte die bij verbranding van het resterende afval vrijkomt, wordt gebruikt om elektriciteit op te wekken en woningen en bedrijven te verwarmen.

Amsterdam

Attero BV

Attero richt zich op het maximaal terugwinnen, hergebruiken en nuttig toepassen van grondstoffen uit afval. Ruim zevenhonderdvijfig medewerkers verwerken op een vijftiental locaties jaarlijks ruim drie miljoen ton reststromen. Deze zijn afkomstig van enkele miljoenen burgers uit binnen- en buitenland en van bedrijven. Binnen Attero werken wij voortdurend aan het verbeteren en vernieuwen van onze verwerkings- en recyclingprocessen. Op deze manier winnen we steeds meer grondstoffen en energie terug en lever...

Haelen

Boer Groep

Boer Groep is dé specialist voor het inzamelen en gecertificeerd sorteren van gebruikt textiel. Wij zijn toonaangevend in textielrecycling en zorgen al meer dan 100 jaar voor wereldwijd duurzaam hergebruik.

Dordrecht

Curitas

Curitas is een betrouwbare partner op gebied van professionele textielinzameling en is onderdeel van de internationale textielrecycling organisatie Boer Groep.

Ede

Omrin (Afvalsturing Friesland NV en NV Fryslân Miljeu)

Omrin is de handelsnaam van Afvalsturing Friesland NV en NV Fryslân Miljeu. De aandelen van deze overheidsbedrijven zijn in handen van diverse gemeenten. Omrin is in Noord-Nederland actief in de gehele keten van afvalinzameling, afvalverwerking, recycling en energieproductie. De visie van Omrin: het behalen van een zo hoog mogelijk milieurendement en kwaliteitsniveau tegen zo laag mogelijke kosten. Bij Omrin werken ruim 400 mensen.

Leeuwarden

Stichting Leger des Heils ReShare

Leger des Heils ReShare is de merknaam van de kledinginzameling van het Leger des Heils. De inzamelingsactiviteiten bestaan uit inzameling door middel van kledingcontainers (boven- en ondergronds), het huis aan huis inzamelen van kleding en het inzamelen bij scholen, verenigingen en bedrijven. Ook inkoop van grote partijen textiel is mogelijk. Leger des Heils ReShare verwerkt de kleding om projecten van het Leger des Heils in binnen- en buitenland te financieren, om noodvoorraden aan te houden voor rampen...

Oosterhout
Bedrijf & informatiePlaats