Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoek
in

Er zijn 44 items gevonden.

Duurzame Dinsdag 2024

Jaarlijks staat de eerste dinsdag van september in het teken van duurzaamheid. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van de samenleving.

Tag der Entsorgungs-Logistik & Kommunaltechnik

Voor de tiende maal de regionale openlucht beurs over afvallogistiek met veel aandacht voor voertuigen.
Op woensdag, de openingsdag, is er een paneldiscussie over het thema "Waarom de ommekeer in de mobiliteit alleen kan slagen met open technologie"

Advancing renewable fuels: biofuels and e-fuels

Een webinar waarbij experts van TNO en externe partners zich verdiepen in de toekomst van hernieuwbare brandstoffen.

Internationaal congres batterijrecycling (ICBR 2024)

Het internationale congres met bijbehorende beurs voor recycling van batterijen is gericht op wetgeving, regulering van transport en veiligheid en recycling.

Plastics Recycling World Expo

Internationale beurs voor plasticrecycling. Tegelijkertijd vinden op dezelfde locatie ook de beurzen Compounding World en Plastics Extrusion World plaats, onder de paraplu van AMI Plastics World Expos Europe.

Environmental Services & Solutions Expo

Een internationaal evenement waarbij technologieën en strategieën op het gebied van onder meer grondstoffenbeheer, circulaire economie en decarbonisatie worden gepresenteerd.

RWM Expo 2024

De RWM (Resource Efficiency and Waste Management) Expo in Birmingham is de grootste beurs op het gebied van recycling en afvalverwerking in het Verenigd Koninkrijk.

The digital era of social enterprises: Trends and opportunities within the circular economy

De slotconferentie van het DigiSocCirc project, dat als doel heeft om de actieve rol van sociale circulaire ondernemingen in het digitale tijdperk te ondersteunen, optimaliseren en versnellen.

Drankenkartonrecycling in Nederland: feiten van fictie scheiden

Change Inc. en Tetra Pak organiseren een webinar om vragen te beantwoorden over de duurzaamheid en recycling van verpakkingen in de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie, en drankenkartons in het bijzonder.

Circular Textile Days

Beurs over circulariteit in de textielbranche. Dit is de vierde editie.

Kunststoffenbeurs 2024

Jaarlijkse kunststoffenbeurs voor de hele keten.

World Cleanup Day 2024

De grootste internationale opruimdag ter wereld waarbij geregistreerde deelnemers zwerfafval opruimen.

Cewep Residues Conference

Congres van Cewep over residuen uit afvalverbranding, zoals bodemassen.

European Recycling Conference

Euric organiseert samen met de Italiaanse branchevereniging Assofermet de zesde editie van deze Europese recyclingconferentie.

Afvalconferentie 2024

Jaarlijks congres dat de transitie naar een circulaire economie centraal stelt met de afval- en recyclingsector in de hoofdrol. Het thema dit jaar is 'Van Kwestie tot Keuze'. De hamvraag is welke keuzes gemaakt moeten worden om het niet kunnen concurreren van recyclaat op te lossen en van de circulaire economie een succes te maken.

Plastics Recycling Technology Conference 2024

Congres over technologieën voor plasticrecycling, het verhogen van zowel de kwantiteit als de kwaliteit, en de veranderende markt voor plasticrecycling.

Op weg naar een circulaire gemeente

Cursus die gemeenten inzicht geeft in wat zij kunnen doen in de transitie naar een circulaire economie. De cursus is bestemd voor (beleids-)medewerkers van gemeenten en provincies die circulariteit en/of duurzaamheid in hun portefeuille hebben of krijgen.

De Landelijke mer-dag 2024

Rijkswaterstaat de tweejaarlijkse Landelijke mer-dag. Deelnemers buigen zich samen over het onderwerp “mer en de toekomst van onze ruimte: een puzzel om op te lossen?”

Verder in de zorg - Samen maken we de zorgsector circulair

GP Groot organiseert een evenement met sprekers en rondetafelgesprekken waarbij zorgprofessionals informatie op kunnen doen over het circulair maken van hun organisatie.

International E-waste Day

Omdat nog niet al het elektronisch afval gerecycled wordt is deze dag in het leven geroepen om daar de aandacht op te vestigen.

Vorige  1   2   3  Volgende