Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 10 september 2009

Clean Mat Groep kijkt vooruit

"Gemotiveerd personeel, efficiënte investeringen en het snel inspelen op dagelijks actuele zaken." Op de vraag waar de Clean Mat Groep zijn succes van de afgelopen jaren aan te danken heeft, weet directeur-eigenaar Robert Kramer direct het antwoord. In de afgelopen twintig jaar is het bedrijf aanzienlijk gegroeid.

filename.jpgDagelijks rijden er meer dan 150 voertuigen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk die zijn gehuurd bij Cleanmat.
Groei moet je aankunnen, ook in de toekomst. Om dat mogelijk te maken heeft de Clean Mat Groep recentelijk een nieuwe, veel grotere locatie in Andelst, aan de A15 betrokken. Op een terrein van 4,5 hectare zijn alle bedrijfsactiviteiten samengevoegd: kantoor, werkplaats, magazijn, carrosseriebedrijf, spuitcabine, wasstraat en de stalling van de bedrijfsvoertuigen.
De onderneming wordt tegenwoordig gevormd door meerdere bedrijven: Clean Mat Trucks, Clean Mat Truckverhuur, Clean Mat Trucks Deutschland, Clean Mat Belgium, Clean Mat Bulgaria, Clean Mat Carrosserie en Clean Mat Horsetrucks. Naast deze eigen bedrijven zijn er bovendien samenwerkingsverbanden in Spanje, Roemenië en Oekraïne. Voor al de Clean Mat bedrijven biedt de nieuwe locatie mogelijkheid tot het verder uitspreiden van de vleugels.

Specifieke wensen
De handelsvoorraad van Clean Mat Trucks beslaat meer dan 450 voertuigen. Over de gehele wereld exporteert het gebruikte reinigingsvoertuigen en speciale bedrijfswagens. Veel van deze voertuigen worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant alvorens zij een tweede leven beginnen. Alle werkzaamheden worden in de eigen werkplaats uitgevoerd. Hier worden ook meer dan tweehonderd voertuigen per jaar gespoten in de bedrijfskleur van de klant.
De verhuur van nieuwe reinigingsvoertuigen aan inzamel- en reinigingsbedrijven is de hoofdtaak van Clean Mat Truckverhuur. Iedere dag rijden er meer dan 150 voertuigen bij zijn klanten in Nederland, België, Duitsland en sinds kort ook in Frankrijk. Het behoort hiermee tot een van de grootste bedrijven in Europa op dit gebied.

filename.jpgCleanmat verhuurt niet alleen materieel: het heeft gemiddeld ook nog 450 voertuigen staan die in de eigen werkplaats worden aangepast aan de wensen van de nieuwe gebruiker
Meedenken
Clean Mat Carrosserie houdt zich bezig met de nieuwbouw, de reparatie en het onderhoud van gesloten bakwagens, gesloten carrosserieën, volumecombinaties, vries- en koelwagens, geïsoleerde carrosserieën en schuifzeilentrailers en -carrosserieën. Ook vaste onderdelen van de werkzaamheden zijn de meer specialistische carrosserieën en het opbouwen van laadkranen, variërend van 8 tot 150 ton/meter. Meedenken in de specifieke wensen van de klant en het realiseren van de hoogst haalbare kwaliteit is de kracht van het bedrijf. Dit heeft geresulteerd in het opbouwen, spuiten en bedrijfsklaar afleveren van onder andere zoutstrooiers, chemovoertuigen en containerafzetvoertuigen (met of zonder laadkraan).

Veelzijdigheid
Daarnaast beschikt Clean Mat Carrosserie over een afdeling die gespecialiseerd is in paardencarrosserieën: Clean Mat Horsetrucks. De klantenkring is gevarieerd en actief in alle takken van de paardensport, zowel recreatief als professioneel.
De veelzijdigheid van de Clean Mat Groep komt op zijn nieuwe locatie prachtig tot uitdrukking en het lijkt erop dat deze plek vele mogelijkheden biedt voor een mooie toekomst.

Meer informatie:
www.cleanmat.eu
0488 - 71 26 00
info@cleanmat.eu


Vakblad Afval! juni 2009 (nummer 5)