Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 06 juni 2023

Van Schijndel de partner voor de vooruitstrevende inzamelaar

In ruim 30 jaar is Van Schijndel autonoom gegroeid van een kleine hydrauliekspecialist tot 's lands belangrijkste merkonafhankelijke leverancier van onderdelen voor de inzamelwagen.

Bij Van Schijndel staat de maximale inzetbaarheid voorop.

Het leveren van onderdelen leidde in die periode als vanzelf tot reparatie en revisie van alle gangbare merken vuilniswagens. Ook werd begin deze eeuw de eerste eigen kraakpersopbouw geproduceerd. Deze opbouw, genaamd de VSA, wordt tot op de dag van vandaag doorontwikkeld. De VSA-techniek is gefundeerd op revisiekennis.

Concurrenten troeven elkaar af met organische vormgeving en complexe elektronica. Bij Van Schijndel staat de maximale inzetbaarheid voorop. De inzamelsystemen van het bedrijf kunnen zelf onderhouden worden en werken, bewezen, na vele jaren nog probleemloos. Internationaal zijn vooral de Archief Inzamel Combinaties succesvol. Inzamelaars en verwerkers van confidentieel materiaal, veelal papier,
vertrouwen op de fysieke geslotenheid van deze systemen.

Nieuwe ontwikkelingen introduceert het bedrijf veelal onopvallend en geleidelijk. Zo is de inzamelwagen van confidentieel papier nu uitgerust met de functie om de populaire 70 liter containers te ledigen. Er is een opbouw ontwikkeld voor chassis met elektrische aandrijving en er is een heel bijzondere oplegger gebouwd. Van Schijndel opent in 2023 een bedrijfshal met onder andere een moderne spuiterij om aan de nationale en internationale vraag naar nieuwe systemen te kunnen blijven voldoen. Geïnteresseerden zijn welkom om Van Schijndel te bezoeken in Maasbracht, of anders op de Reinigingsdemodagen, die op 7 en 8 juni plaatsvinden in Biddinghuizen.

Meer weten over Van Schijndel Maasbracht B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! mei 2023 (nummer 3)