Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 15 november 2023

Walo neemt distributeurschap Green Machines over

Walo Group is sinds juni distributeur van Green Machines. Het kennis-, advies- en trainingscentrum voor reiniging en hygiëne neemt het stokje over van Van Campen Ecotechniek.

Op beurzen wordt Green Machines voortaan vertegenwoordigd door distributeur Walo Group.

Wie aan duurzaam denkt, denkt aan schoon. Schone energie, maar ook schone straten, pleinen en bedrijfsterreinen. De kwaliteit van onze leefomgeving wordt immers bepaald door hoe schoon en groen deze is.

Om in te spelen op de toenemende behoefte aan vergroening bij (semi-)overheidsorganisaties, logistieke centra, aannemers en bedrijven uit de groensector, is Walo Group sinds 1 juni 2023 de distributeur van Green Machines in zowel Nederland als België. Walo Group neemt het distributeurschap over van de voormalige dealer Van Campen Ecotechniek (VCE). Walo Group is al meer dan 35 jaar hét integrale kennis-, advies- en trainingscentrum voor reiniging en hygiëne in Nederland en België. De overname van het dealerschap is een versteviging van de marktpositie en past binnen de strategie om een totaalpakket in- en outdoor veegzuigmachines in de markt te kunnen aanbieden.

Binnen de Walo Group krijgt de divisie outdoor veegzuigmachines een eigen entiteit die onder de naam Green Machines Nederland op de markt wordt gebracht. Het productgamma wordt daardoor nog verder verduurzaamd.


Vakblad Afval! oktober 2023 (nummer 6)