Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 13 mei 2024

Terberg staat met diverse noviteiten op IFAT 

Het verkoopteam van Terberg Matec verwelkomt alle bezoekers op de stands van Terberg HS, Bucher Municipal en Kaiser Moro tijdens de IFAT in München. 

Terberg Olympus met elektrische OmniMax belading
Foto: Terberg

Toonaangevend leverancier van inzamelvoertuigen Terberg is verheugd om aan te kondigen dat het met diverse noviteiten aanwezig is op de Duitse milieubeurs IFAT. Sinds oktober 2023 is de nieuwe norm 1501-1 van kracht voor inzamelvoertuigen, maar we begrijpen dat deze norm voor veel mensen nog onduidelijk is. Daarom wil het bedrijf graag de gelegenheid bieden om bezoekers te informeren en praktijkvoorbeelden te tonen op zijn stand.  

Inspelend op de nieuwe norm heeft Terberg speciale aandacht besteed aan de treeplanken, de locatie van de verlichting en zwaailampen. Daarnaast kunnen bezoekers de verdere doorontwikkeling vanuit Terberg ervaren, met als doel het voor gebruikers gemakkelijker en veiliger te maken in de dagelijkse praktijk.  

Als voorbeeld is een productupgrade, bekend als de Bin Lift Compaction Control Upgrade (of BCCU), te zien. Deze upgrade stopt het persmechanisme en schakelt de automatische hefcylus van de belading uit, als er een object verloren gaat tijdens de automatische hefcyclus. Dit is een van de veilige oplossingen op de Terberg-beladingssystemen. 

Bucher Municipal zal kleine en grote ‘zero emissie’-veegmachines tonen en de nieuwe Bucher MaxPowa V120 wegdekreiniger met extreem zuigvermogen door een Tri-Plate-ventilator exposeren. Kaiser Moro heeft als expert op het gebied van waterrecycling en rioolreiniging onder andere gezorgd voor een compleet vernieuwde slang op de Aquastar, wat de werkradius vergroot. 

Het verkoopteam van Terberg Matec kijkt ernaar uit om alle bezoekers te verwelkomen op de IFAT-beurs (standnummer FM 713/15).


Vakblad Afval! mei 2024 (nummer 3)