Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 15 mei 2024

Haller zet Geesink-traditie voort met overname productiefabriek

De voormalige productiefaciliteit van Geesinknorba in Emmeloord is sinds het begin van dit jaar in handen van Haller Benelux. Hierdoor blijft het iconische Nederlandse Geesink-product voor de afvalindustrie behouden.

De Magnum GPM van Haller.
Foto: Haller

Na de herstart zo’n vier maanden geleden, hebben Haller Benelux continu gewerkt aan de productie. Er rollen nu wekelijks zo’n vier tot vijf nieuwe vuilniswagens de fabriek uit, met als doel dit aantal binnen het komende jaar uit te breiden tot 500 per jaar. Directeur Johan Dingemans benadrukt: “We presenteren de Magnum GPM (zie foto) met zijn unieke persmechanisme, voorzien van verschillende geïntegreerde beladingen. Bovendien delen we mee dat we de productie van de populaire MF multifractiewagen hebben geïntegreerd in onze fabriek.” 

Het meest recente paradepaardje, de viercompartimenten wagen, die bij de Reinigingsdemodagen van vorig jaar met lof werd ontvangen, wordt verder ontwikkeld door het specialistische team van Haller Benelux. Het bedrijf is trots om voorop te lopen in innovatie en tegelijkertijd een rijke traditie in de afvalindustrie voort te zetten. 

Dit kan Haller Benelux alleen bereiken dankzij haar gemotiveerde en vakkundige team van medewerkers. Met de toenemende vraag bieden het bedrijf ook kansen aan enthousiaste professionals die ons team willen versterken. Kortom, Haller Benelux kijkt met vertrouwen naar de toekomst en staat te popelen om haar klanten te helpen met hoogwaardige en innovatieve oplossingen.

Het Ifat-standnummer van Haller is FM 710/5.


Vakblad Afval! mei 2024 (nummer 3)