Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 09 september 2024

Kwaliteit en voordeligheid gecombineerd 

De bekende textielinzamelaar Sympany prijst de ondergrondse containers van TTC Nederland aan en biedt zelfs een tegemoetkoming van 1.000 euro bij aanschaf. Deze containers onderscheiden zich door hun uitmuntende kwaliteit en concurrerende prijs, een combinatie die zorgt voor droge en kwalitatief hoogwaardige textielinzameling. 

De ondergrondse container van TTC is uitstekend te gebruiken voor textielinzameling. (Foto: TTC Nederland)

Oorspronkelijk werkte Sympany samen met een andere leverancier. Maar na uitgebreide evaluatie bleek dat de containers van TTC Nederland minstens zo goed, zo niet beter zijn en bovendien voordeliger. Deze constatering heeft geleid tot de huidige samenwerking en de aantrekkelijke tegemoetkoming voor nieuwe klanten. 

TTC Nederland staat bekend om zijn korte lijnen en service en oplossingen. Deze ondergrondse containers zijn daarop geen uitzondering. Ze bieden een efficiënte en kosteneffectieve manier om textiel in te zamelen, met als resultaat een hogere kwaliteit van het ingezamelde materiaal. 

Voor meer informatie of om gebruik te maken van deze unieke aanbieding, kunnen geïnteresseerde contact opnemen met Bas Beukema van TTC Nederland. Laat deze kans niet liggen om te profiteren van de beste ondergrondse containers op de markt. Neem vandaag nog contact op en ervaar zelf de kwaliteit en service van TTC Nederland. 

Meer informatie: Bas Beukema 06-13911281 | bas@ttc-nl.nl | www.ttc-nl.nl  


Vakblad Afval! augustus 2024 (nummer 5)