Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 12 februari 2018

Installaties Lubo goedkoopste per ton afval

Lubo Systems is klaar voor de oplevering van een sorteerinstallatie voor bouw- en sloopafval bij Beatrix Port Services, onderdeel van de Janssen Group.

Lubo_AWS_2.jpgLubo biedt recyclingsystemen.
Foto: Lubo

De sorteerinstallatie is voorzien van het Anti-Wrapping STARSCREEN®. Dit gepatenteerde product combineert de voordelen van een sterrenzeef en een trommelzeef in één model. Door het unieke ontwerp heeft deze zeef geen last van vervuiling door wikkelen, maar heeft deze wel de hoge capaciteit en agressieve agitatie. Dit zorgt ervoor zorgt dat verschillende fracties goed van elkaar worden losgeschud en dat alle zanderige delen uitgezeefd  worden. En dat leidt weer tot betere prestaties in de volgende stap van het sorteerproces. Het resultaat: een hoge zuiverheid.

Lubo Systems B.V., onderdeel van de Bollegraaf Recycling Solutions Group, is dé leverancier voor complete recyclingoplossingen en losse componenten. Lubo is een system integrator, bekend om kwaliteitsoplossingen voor container-, bedrijfs-, bouw- en sloopafval. Door jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van afvalsortering is Lubo een wereldleider in lucht- en zeeftechnologie, optische sortering en robotica. Lubo combineert kennis van de recycling markt en afvalprocessen met flexibiliteit om tot perfecte recycling oplossingen te komen.

Kosten

Op een markt die steeds meer oog krijgt voor total cost of ownership groeien de kansen voor Lubo, zegt Rob van Dalen, algemeen directeur van het bedrijf. “In aanschaf zijn onze installaties niet altijd de goedkoopste, in kosten per ton afval wel.”

Meer weten over Bollegraaf Recycling Solutions?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! december 2017 (nummer 8)


Auteur: