Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 07 oktober 2020

MultiNET: uitmuntende service levering en reparatie balenpersen

MultiNET International is al jaren een betrouwbare partner voor levering en reparatie van balenpersen, perscontainers en complete installaties voor de recycling- en afvalverwerkingsindustrie. Binnen de recyclingwereld heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd wat betreft het leveren van kwaliteit en excellente service.

Bas Leemans, directeur MultiNET International, in de werkplaats van het bedrijf.

“We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Daarnaast vinden we het belangrijk om een betrokken leverancier te zijn, mee te denken in oplossingen voor recycleproblemen en tevens met onze klant vooruit te kijken”, zegt Bas Leemans, directeur van MultiNET International. “Het mooie is dat we alles in huis hebben”. MultiNET beschikt over een goed uitgeruste werkplaats en een vakkundig en betrokken team waardoor veel maatwerk kan worden gerealiseerd. In de werkplaats is al van alles vervaardigd. Een inrijbeveiliging bij de opvoerband of een extra bordes bijvoorbeeld, maar ook onderdelen die niet meer te verkrijgen zijn of producten met betrekking tot de veiligheid bij recyclebedrijven.

Snelle service

Omdat snelle service vraagt om een goed voorraadbeheer is er een overzichtelijk magazijn met ontzettend veel onderdelen op voorraad. Dit alles om wachttijden te voorkomen. Door de groeiende vraag naar UnoTech balenpersen heeft MultiNET onlangs bovendien geïnvesteerd in een extra vrachtwagen met kraan. Door het eigen wagenpark kan men niet alleen snel ter plaatse zijn, maar is ook verplaatsing of vervoer van machines snel mogelijk. Alles in dit familiebedrijf wordt in eigen beheer gehouden. Het bedrijf is wat dat betreft onafhankelijk van andere partijen.

Bewezen prestaties

De UnoTech balenpers die door MultiNET wordt geleverd is een imposante machine die naast zijn hoge kwaliteit en bewezen productieprestaties ook goed scoort op het gebied van veiligheid. Bovendien maakt UnoTech de meest energie-efficiënte machines. “Dit jaar plaatsten we onder andere een UnoTech balenpers bij een groot recyclebedrijf dat nog op onze verlanglijst stond, omdat er in dit bedrijf alleen maar balenpersen van een concullega staan. Nu werkt men al weer ruim een half jaar naar volle tevredenheid met de UnoTech balenpers. Men had bij diverse bedrijven navraag gedaan en kreeg te horen dat onze service zo uitmuntend is. Dat was doorslaggevend voor de aanschaf. Op MultiNET kan men rekenen!”


Vakblad Afval! augustus 2020 (nummer 5)


Auteur: