Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 09 oktober 2020

Duurzame vloot Van Kaathoven groeit met elektrisch voertuig

Van Kaathoven gelooft dat investeren in duurzame technologie een waardevolle bijdrage levert aan een schonere leefomgeving. Daarom investeert het bedrijf onder andere in een elektrisch voertuig. Deze zomer zal dit duurzame voertuig in Meierijstad worden ingezet voor de inzameling van pmd bij huishoudens.

De Volvo FE Electric 6x2 met elektrische kraakpersopbouw van Van Kaathoven.
Foto: Volvo

De afvaltender van Meierijstad bood ruimte om duurzame innovaties toe te passen. Na een gedegen onderzoek heeft Van Kaathoven een order geplaatst voor een Volvo FE bij BAS Truck Center in Veghel. De inzet van zero-emissie-voertuigen voor de inzameling in dorpen en steden ziet het bedrijf als een belangrijke meerwaarde in de verduurzaming van de logistiek. Van Kaathoven is trots dat deze duurzame innovatie binnenkort, als één van de wereldwijde primeurs, over de wegen van Meierijstad gaat rijden. Het bedrijf hoopt uiteraard dat veel bedrijven dit
initiatief gaan volgen.

Van Kaathoven ziet afval als bron van nieuwe grondstoffen en mogelijkheden. “Technologie benutten wij graag maximaal. Dat is ook de reden dat wij nu voor een Volvo FE Electric hebben getekend”, verklaart Rob Meulendijks, CEO bij Ortessa. Ortessa is de holding van Van Kaathoven, veyzle, Rondo en het Belgische Lammertyn.net.

Meer weten over Van Kaathoven Nederland B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! augustus 2020 (nummer 5)


Auteur: