Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 13 oktober 2021

Bigbagstore.nl: totaalleverancier voor big bags

Bigbagstore.nl is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe big bags (FIBC's), gebruikte big bags, big bag containers, big bag cars, big bag messen, netzakken en andere aanverwante producten. Vanuit het distributiecentrum in Emmeloord (Flevoland) distribueert het bedrijf big bags wereldwijd.

Vanuit het distributiecentrum in Emmeloord distribueert Bigbagstore.nl big bags wereldwijd.

Bigbagstore.nl biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en beschikt over jarenlange ervaring in de big bag industrie. Wij streven ernaar om de big bags binnen 24 uur te leveren in Nederland en België en binnen 48 uur in Duitsland en Frankrijk. Bigbagstore.nl heeft grote voorraden en kan daardoor
snel leveren. Wij leveren alle soorten en maten big bags. Dit is mogelijk omdat wij rechtstreeks zaken doen met de fabrikanten van onze big bags.

Maatwerk en bedrukte big bags

Ook is het mogelijk om maatwerk big bags te leveren, geheel naar wens van de klant. Big bags bedrukken met een eigen opdruk of logo behoort ook tot de mogelijkheden. Hiermee vergroot een onderneming eenvoudig de naamsbekendheid. Zeker als de big bags worden gebruikt voor infrawerken
is het slim om er reclame mee te maken. Ze staan dan meestal op een openbare locatie waar veel voorbijgangers ze zien.

Of klanten nu op zoek zijn naar vormvaste big bags (Q-bags) of antistatische big bags, wij beschikken over de juiste variant in ons uitgebreide aanbod. Voor het veilig opslaan en vervoeren van gevaarlijke stoffen zijn UN big bags te bestellen. Wij hebben onder andere speciale foodgrade big bags en geventileerde big bags die uitermate geschikt zijn voor de opslag en het vervoeren van fruit en groenten.

Hulpmiddelen en accessoires

Naast big bags bieden wij ook diverse hulpmiddelen en accessoires. Zo zijn wij onder andere de exclusieve leverancier van de populaire big bag car. Met deze laadkar kunnen probleemloos alle big bags verplaatst worden. Ook hebben wij vulsystemen, dispensers en big bag messen. Al onze big bags zijn geproduceerd volgens de aanbevelingen van de Internationale Standaard ISO en voldoen aan de BRC Packaging regels en reglementen van de HACCP. Voordelig big bags bestellen kan dus bij Bigbagstore.nl, dé specialist in big bags!


Vakblad Afval! augustus 2021 (nummer 5)


Auteur: