Categorie: Innovatie en techniek | Gepubliceerd: 05 juni 2009

Prologa aangesloten bij SAP-netwerk

Ict-dienstverlener Prologa maakt sinds kort deel uit van het SAP partnernetwerk.

Prologa BV is een samenwerkingsverband tussen het Duitse Prologa GmbH en Uphantis BV. Het Nederlandse Prologa is gespecialiseerd in consultancy en implementatie van SAP All-in-One Waste voor de milieu- en afvalbranche in Nederland.
De toetreding tot het partnernetwerk van SAP maakt het mogelijk voor Prologa om direct met SAP samen te werken op de Nederlandse markt. Zo verwacht het zijn klanten in de afvalverwerking en milieubranche op lokaal niveau beter te kunnen adviseren.
Met SAP Waste & Recycling heeft Prologa al ervaring opgedaan in Duitsland. Deze template geeft organisaties in de afvalverwerkingbranche volgens de makers 'de mogelijkheid om alle branchespecifieke processen die te maken hebben met het inzamelen van afval te integreren met hun SAP ERP omgeving'. Hierbij valt te denken aan inzameling van huishoudelijk afval, grofvuil, KCA, bedrijfsafval, milieustraten/ABP en veeg- en winterdiensten. Er zijn modules als Optimale Route Planning, Mobile Order Management en Legal Requirements.