Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 26 september 2011

Bollegraaf genomineerd voor Groninger Ondernemingsprijs 2011

Een jury bestaande uit overheidsvertegenwoordigers en collega-ondernemers heeft Bollegraaf Recycling Machinery genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs 2011.

HV30842_Heiman Bollegraaf.jpgHeiman Bollegraaf

Dit jaar viert Bollegraaf Recycling Machinery haar vijftigjarig bestaan. Vanuit Appingedam begon oprichter Hartog Bollegraaf met het produceren van recyclingmachines. Eind jaren tachtig heeft Bollegraaf met succes, zijn werkgebied uitgebreid, met vestigingen in onder meer de Verenigde Staten, Frankrijk en Groot Brittannië. De afgelopen jaren heeft Bollegraaf zich onder leiding van Heiman Bollegraaf weten te onderscheiden op het gebied van turnkey installaties in de recyclingindustrie.
Innovatie is altijd een belangrijk onderdeel van de Bollegraaf strategie geweest. Dankzij deze strategie krijgt Bollegraaf internationale waardering als een solide partner voor de recyclingindustrie. Op regionaal niveau zorgt het bedrijf voor werkgelegenheid en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de Noord-Nederlandse economie.

Op donderdag 29 september wordt de Groninger Ondernemingsprijs voor de veertiende keer uitgereikt. De Commissaris van de Koningin Max van den Berg reikt de prijs uit. De overige twee nominaties zijn gegaan naar Witec Fijnmechanische Techniek bv uit Ter Apel en Bossers & Cnossen uit Groningen.

Meer weten over Bollegraaf Recycling Solutions?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website