Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 26 juni 2013

Kwaliteit als uitgangspunt

Van Schijndel zet de toon in inzameling van zowel papier, huishoudelijk- als industrieel afval. Bekend om het optimale gebruik van hydrauliek en elektronica is het een gespecialiseerde onderneming in het ontwerpen en produceren van inzamelsystemen.

_30A1080.jpgInzameling met de VSAII: een betrouwbaar systeem tegen lage kosten.

Een van de paradepaardjes van Van Schijndel is de VSA-reeks, de oerdegelijke opbouw van afvalinzameling. Het ontwerp is ontwikkeld na jarenlange ervaring met onderhoud van inzamelvoertuigen. De VSA is er met open inworp, als Combibelading, als Eurosplit en in een afzetbare variant, waarmee het voertuig ook als haak- of kettingwagen inzetbaar blijft. Het VSAIII-afzetsysteem kan als stationaire persinstallatie fungeren op bijvoorbeeld markten, evenementen of op de milieustraat.

_MG_7836.jpgVernietiging van vertrouwelijke documenten: de ACB500 of ACB1100 biedt optimale confidentialiteit.

Een ander uniek product is de ACB: een opbouw met een beladingssysteem speciaal ontwikkeld voor het ledigen van confidentieel papier. De ACB leegt een scala aan archiefcontainers, tot aan 1100 liter vierwielmodellen. De inhoud reikt tot 26 kubieke meter. Bovendien kan het systeem containersloten elektronisch of mechanisch openen.

Van Schijndel levert daarnaast originele onderdelen van alle gebruikelijke merken inzamelvoertuigen tegen sterk concurrerende prijzen. Daarnaast zijn de medewerkers ervaren in onderhoud en revisie van alle bekende merken opbouw.

Meer weten over Van Schijndel Maasbracht B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website