Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 14 januari 2014

Nieuwe directie bij Den Ouden

De derde generatie zit sinds begin dit jaar aan het roer bij het familiebedrijf Den Ouden.

directie den ouden groep.jpgDe directie per 2014 van de Den Ouden Groep: Harm den Ouden, Rob den Ouden en Jochem Langenhuijzen.

Per 1 januari heeft Berrie den Ouden, tot dan algemeen directeur, een stapje opzij gedaan en plaats gemaakt voor een nieuwe driekoppige directie. Berrie den Ouden is toegetreden tot de Raad van Advies van Den Ouden Groep, waarin al Peter Swinkels (ex-Bavaria) en Louis Deterink (Advocaat bij Holland Van Gijzen). In 2012 vertelde hij tegen het vakblad Afval! dat hoewel er vijftien familieleden bij het bedrijf werkten het niet vanzelfsprekend is dat een familielid ook een baan krijgt bij het bedrijf.

Het nieuwe directieteam bestaat uit directievoorzitter drs. J.J.P. (Jochem) Langenhuijzen RC, commercieel directeur R.M.H.F. (Rob) den Ouden en operationeel directeur H.W.A.M. (Harm) den Ouden. Jochem Langenhuijzen werkt bijna tien jaar binnen het bedrijf en is sinds 2010 financieel directeur van Den Ouden Groep. Rob en Harm den Ouden behoren tot de derde generatie en hebben zich in diverse functies bewezen. Naast het formeren van het directieteam is het managementteam versterkt. Dit team bestaat uit de directie, technisch manager Peter den Ouden en hoofd personeelszaken Marijke Mud.

Den Ouden Groep is een familiebedrijf met ongeveer 150 medewerkers en diverse locaties verspreid over Nederland. Het bedrijf is actief in infra en engineering, maar ook in explosievenopsporing en vooral het produceren van bodemverbeteraars, biobrandstoffen en organische voeding op basis van groen en (agri-) reststoffen.

Meer weten over Den Ouden Groenrecyling BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen