Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 09 juli 2014

"De klant ontzorgen, dat is onze missie!"

AW Materieel is een veelzijdig bedrijf, dat volledige mobiliteitsgarantie biedt aan zijn klanten. De verhuur van reinigingswagens, het repareren en reviseren van diverse merken reinigingsmaterieel en het ontwikkelen en bouwen van (reinigings)machines wordt elke dag weer door betrokken medewerkers verzorgd.

AW26 013.JPG.JPGAW Materieel levert moderne, veilige en innovatieve huurwagens voor de korte of langere termijn. Ook voor deskundig advies over bijvoorbeeld huurkoop kan de klant hier terecht. Door voorop te lopen in de markt met ergonomisch goed geconfigureerde wagens, veel kennis in de werkplaats en korte lijnen naar de klant, kan AW Materieel een hoge kwaliteit bieden. Het bedrijf werkt volgens de ISO 26000 norm.

Ook het innoveren, tekenen en (door)ontwikkelen van nieuwe en bestaande (reinigings)machines zoals putliften, kolkenzuigers en wasinstallaties, wordt hier verzorgd. Het nieuwste product is een wascontainer. Deze afzetbare container wordt op een kraanhaakwagen gezet en leegt en wast ondergrondse containers (met heet of koud water) in één werkgang schoon. AW Materieel gaat graag de uitdaging aan om andere creatieve, technische oplossingen te vinden voor een klantspecifieke vraag.