Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 03 juli 2014

Afvalzorg en Sortiva samen in groen en grond

Afvalzorg en Sortiva hebben de vof Groen & Grond Combinatie opgericht om hun gezamenlijk ambitie in de Randstad uit te kunnen breiden.

De samenwerking krijgt fysiek vorm op locatie De Liede in Vijfhuizen. Met de Groen & Grond Combinatie vof willen beide bedrijven zich richten op de recycling van grond, groen, RKG-slib en veegvuil. Zo willen ze hun expertise bundelen om hun overeenkomstige ambitie, het uitbreiden van de recyclingactiviteiten in de Randstad, te kunnen realiseren.

De Liede

Sortiva voerde tot dusver groenrecycling activiteiten uit op haar locatie Halfweg en is onlangs verhuisd naar de centraal gelegen, goed bereikbare locatie De Liede. Afvalzorg is op deze locatie al jarenlang actief met de recycling van grond, groen, RKG-slib en veegvuil. De samenwerking in Groen & Grond Combinatie was volgens beide bedrijven dan ook een logische stap. Sortiva blijft onder eigen vlag op locatie De Liede haar overige recyclingactiviteiten uitvoeren, zoals onder andere bouw- en sloopafval en A-, B-, en C-hout. De andere bedrijfsactiviteiten die Afvalzorg op De Liede uitvoert, richten zich op de verwerking van diverse bouwstoffen.

Bundeling van expertise

Door bundeling van kennis versterken beide bedrijven elkaar en worden ze een belangrijke speler in de Randstad. Afvalzorg en Sortiva werken al langer samen in Grondbank West-Friesland. Door de oprichting van Groen & Grond Combinatie breidt de samenwerking zich verder uit.

 

Meer weten over Afvalzorg?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website