Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 29 oktober 2014

Banzo verhuist naar grotere locatie

Banzo Engineering is een dynamisch, onafhankelijk en toonaangevend bedrijf. Gespecialiseerd in het engineeren, installeren en onderhouden van transportinstallaties, op- en overslagsystemen en scheidingsinstallaties voor huishoudelijk, bouw- en sloopafval.

Foto01.jpgVoor Attero in Wijster, marktleider op het gebied van afvalverwerking in Nederland, heeft Banzo een Kunststofsorteerinstallatie (KSI) en een Scheidingsinstallatie huishoudelijk afval (HHA) ontworpen en gebouwd. Naar volle tevredenheid, vertelt Martin Oosting, Senior Procestechnoloog bij Attero. ”We hebben inmiddels meerdere succesvolle projecten met Banzo gerealiseerd. Het voordeel van samenwerken met Banzo, is dat ze meedenken van ontwerp tot uitvoering.’’

Nieuwe locatie

Klanten van Banzo Engineering kunnen rekenen op ruim 40 jaar ervaring. De laatste jaren heeft het bedrijf een sterke en stabiele groei doorgemaakt. Op de locatie in Emmer-Compascuum zijn ze uit hun jasje gegroeid en daarom verhuist Banzo 1 november 2014 naar de nieuwe locatie aan de Buitenvaart in Hoogeveen. Hier is de ruimte om verder te bouwen aan mooie projecten.

Door gebruik te maken van veelal standaard componenten kan Banzo in korte tijd een ontwerp vertalen naar een werkende installatie. Door het hele proces van ontwerp tot werkende installatie in eigen beheer te faciliteren, onderscheidt het bedrijf zich in de markt. Kiezen voor Banzo Engineering, betekent kiezen voor specialisten.