Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 18 maart 2015

Den Ouden krijgt bezoek van VVD-ers fusiegemeente

Op maandag 16 maart bracht de VVD uit St. Oedenrode, Veghel en Schijndel een bezoek aan Den Ouden Groep op de grens van de drie gemeenten die gaan fuseren tot Meierijstad.

Het was namelijk de eerste officiële bijeenkomst in het bijzijn van VVD-gedeputeerde Bert Pauli. Het twintigtal VVD-kandidaten en Bert Pauli waren erg onder de indruk van het bedrijf en haar duurzame producten en bedrijfsactiviteiten. Annebeth Wilton (VVD kandidaat Provinciale Staten) twitterde “Wat hebben we toch goede ondernemers in de buurt.”

Naast het bedrijfsbezoek aan Den Ouden Groep was er een bedrijfsbezoek aan Van Acht Koel- en Vriesopslag in Sint-Oedenrode. Aansluitend gaf de ‘nieuwe’ afdeling VVD Meierijstad een forumavond met als thema ‘de kracht van Brabant nader bekeken’ in het Cultureel Centrum ’t Spectrum. Het initiatief is genomen door de drie afdelingen van de VVD in Sint-Oedenrode, Veghel en Schijndel.

Meierijstad is een toekomstige Nederlandse gemeente, die naar verwachting per 1 januari 2017 ingesteld wordt door fusie van drie Oost-Brabantse buurgemeenten in de regio Uden-Veghel: Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode. bezoek vvd aan den ouden.jpg

Meer weten over Den Ouden Groenrecyling BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website