Categorie: Management | Gepubliceerd: 15 maart 2022

Leonie Reinders vertrekt als directeur BKN

Directeur Leonie Reinders neemt afscheid als directeur van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland.

Leonie Reinders, directeur van BKN.
Foto: Leon Harting

Reinders startte in 2011 als beleidsmedewerker bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) en was sinds 2013 directeur van de vereniging. Op LinkedIn laat ze weten zich te gaan oriënteren op een vervolgstap in haar carrière, maar dat ze nog niet precies weet hoe dat eruit gaat zien. Per 1 juli zwaait ze af bij BKN.

BKN meldt dat onder het directeurschap van Reinders de vereniging en het branchekantoor verder zijn geprofessionaliseerd, het bureau is uitgebreid en het aantal leden flink is toegenomen. Ook heeft ze het belang van kringloopbedrijven goed onder de aandacht gebracht. Volgens BKN laat Reinders bij haar vertrek "een professionele, financieel gezonde en mooie vereniging" achter en de vereniging bedankt haar dan ook voor haar inzet. 

"Ik heb met enorm veel plezier en passie gewerkt in de mooiste branche van Nederland, nu is het tijd om nieuwe paden te gaan verkennen", zegt Reinders zelf. "Ik wil iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en een geweldige tijd."

Vacature

BKN heeft inmiddels al de vacature voor Reinders' opvolger opgesteld. De vereniging zoekt onder meer "een vaardig communicator die de boodschap van de branche helder kan overbrengen en beschikt over een stevige persoonlijkheid en uitstekende contactuele eigenschappen". Kandidaten kunnen tot woensdag 30 maart reageren.