Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 17 oktober 2008

Lubo Systems richt pijlen op Europese markt

Lubo Systems heeft haar verkoopteam uitgebreid, omdat het bedrijf zich wil gaan richten op de Europese markt.

Jos Brakenhoff en Sikko Luinge gaan zich bezig houden met de verkoop op de Europese markt. Luinge gaat zich richten op de bouw- en sloopafvalmarkt in de Benelux en Brakenhoff richt zijn pijlen op de rest van Europa.
"De laatste twee jaren is er door de enorme order intake vanuit de Verenigde Staten en Engeland vooral aandacht besteed aan deze landen. We zijn er nu klaar voor de omzet te laten toenemen en dat willen we graag op de Europese thuismarkt bewerkstelligen", aldus commercieel directeur Hilverda.

Scheidingsinstallaties
Lubo Systems - onderdeel van de Bollegraaf Holding - heeft wereldwijd diverse scheidingsinstallaties opgesteld. Deze installaties zijn voorzien van de door Lubo Systems gepatenteerde sterzeeftechniek. Door deze techniek kunnen materialen van alle soorten en maten in fractiegrootte van elkaar gescheiden worden. De installatie kan afgeleverd worden inclusief windshifting, ferro- en non-ferro scheiders en glasbrekers. Ook een waterbadscheider valt binnen de mogelijkheden. Door het slim toepassen van deze scheidingstechnieken kan de eindfractie zo zuiver mogelijk verkregen worden. Naast de vaste scheidingsinstallaties biedt Lubo Systems ook een mobiele scheidingsinstallatie in de vorm van De Neptunes. Deze mobiele sterzeefscheider kan ter plaatse aarde, bio-afval, compost en bouw- en sloopafval verwerken. Het materiaal kan in twee tot drie fracties gesorteerd worden.

Meer weten over Bollegraaf Recycling Solutions?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website