Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 26 november 2008

Clean Mat Groep groeit door

Recentelijk heeft Clean Mat Truckverhuur uit Oosterhout een nieuw voertuig in gebruik genomen. Het betreft hier een one-stop-waswagen, ten behoeve van het ledigen en reinigen van ondergrondse containers.

Het voertuig is in samenspraak met Spaarnelanden NV gekocht. Zij zijn ook de hoofdhuurder van het voertuig. Het betreft een DAF FAN 75CF250, compleet met Faun Ecopress kraakpersopbouw, Hiab 210W autolaadkraan en BekkerLaGram wascomponenten.
De Clean Mat Groep maakt een gezonde en gestage groei door. Inmiddels beschikt het bedrijf over een handelsvoorraad van zo'n 450 eenheden. Iedere dag heeft Clean Mat Truckverhuur ongeveer 170 eenheden uitstaan bij haar klanten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. En ook het carrosseriebedrijf heeft een volle orderportefeuille. Aan de totale groep werden dit jaar een kleine 100 nieuwe eenheden uitgeleverd en voor 2009 staan de eerste 35 nieuwe voertuigen al in bestelling.
De groei maakt een nieuwe en veel grotere behuizing noodzakelijk. Daarom bouwt Clean Mat aan de A15 tussen Tiel en Arnhem/Nijmegen op slechts één kilometer van het knooppunt met de A50 Arnhem - Oss (direct aan de afslag Andelst) een nieuw pand op een terrein van 4,5 hectare. Alle bedrijfsactiviteiten worden hier samengevoegd: kantoor, werkplaats, magazijnen, carrosseriebedrijf, spuitcabine, wasstraat en stalling van de handelsvoertuigen. De nieuwe locatie wordt in maart 2009 in gebruik genomen en biedt de Clean Mat Groep de mogelijkheid haar vleugels in de komende jaren nog verder uit te slaan.

 

Meer weten over Clean Mat Trucks B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website