Categorie: Management | Gepubliceerd: 04 februari 2009

Werknemers geven Van Gansewinkel Groep een 7,3

Met een 7,3 voor algemene tevredenheid behoort de Van Gansewinkel Groep tot de 75 beste werkgevers van Nederland, zegt consultant Joost Booij van Effectory.

Gemiddeld geven zij hun werk een 7,3. Dat blijkt uit het Medewerkers Motivatie Onderzoek (MMO) dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau Effectory. Daarmee scoort de VGG iets beter dan soortgelijke bedrijven, waar het gemiddelde op 7,2 ligt. 2.706 Mensen werkten mee aan het onderzoek. Het meest tevreden zijn de medewerkers die vallen onder de buitenlandse inzamelactiviteiten en Coolrec. Zij beoordelen hun werk met een 7,6. Het bedrijfsonderdeel Afvalverwerking (AVR) scoort een 6,8 terwijl medewerkers bij inzameling (Van Gansewinkel) hun werk beoordelen met een 7,3.
Effectory spreekt van een hoger dan verwacht resultaat. "Vorig jaar kwamen er twee grote bloedgroepen bij elkaar, AVR en Van Gansewinkel. Vaak scoren grote bedrijven in een integratiejaar lager dan de benchmark, maar dat is hier niet het geval", zegt Joost Booij van Effectory.
In 2003 en 2004 werd het bedrijf al gekroond tot 'Leukste werkgever van Nederland'.

Meer weten over Renewi Nederland BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website