Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 14 juni 2013

Baetsen stijgt naar niveau 3 op de MVO Prestatieladder

Op de ladder van best presterende MVO-bedrijven is Baetsen twee treden gestegen. De prestatieladder maakt inzichtelijk in hoeverre organisaties hun bedrijfsvoering en managementsysteem maatschappelijk verantwoord vormgeven.

DSC_4918.JPGRuud Wilms van KVGM (l) overhandigt het certificaat MVO-prestatiladder niveau 3 aan Hans van Roosmalen (r).

Op 14 juni heeft de Baetsen-Groep het certificaat ‘MVO Prestatieladder – Niveau 3’ uitgereikt gekregen. Op deze 5-tredige ladder was het bedrijf al gecertificeerd voor Niveau 1. Met deze stijging op de ladder schaart de Baetsen-Groep zich onder een select gezelschap: in Nederland zijn 150 organisaties MVO-gecertificeerd voor Niveau 3 of hoger. In deze certificeringsronde heeft Baetsen ook enkele andere certificeringen geprolongeerd zoals ISO 9001 (Kwaliteitssysteem), VCA* (Veiligheidsbeheerssysteem) en ISO 14001 (Milieumanagementsysteem).

“Certificering is voor de Baetsen-Groep geen doel op zich”, licht algemeen directeur Hans van Roosmalen toe. “Je handelen in de praktijk is belangrijker dan de lijstjes die er aan de muur hangen. Maar de ‘paaltjes langs de route’ laten wel zien of je op de goede weg bent, en het is wel geweldig om daarin bevestigd te worden! Bovendien geeft het extra vertrouwen aan onze klanten en partners en onze omgeving. En zeker op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geldt dat we hopen ook anderen te inspireren tot ondernemen met oog voor de wereld waarin we leven.”

Meer weten over Baetsen Recycling bv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website