Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 10 juli 2009

Albert van Winden nieuwe directeur Twente Milieu

Met ingang van 1 september 2009 is Albert van Winden de nieuwe algemeen directeur van Twente Milieu. Dit is besloten in de aandeelhoudersvergadering van 3 juli 2009.

Albert van Winden is 54 jaar en woont in Enschede. Zijn geboortegrond ligt in Rotterdam maar hij voelt zich, na jaren hier te wonen, een echte Twentenaar. "Ik heb er zin in om aan de slag te gaan bij Twente Milieu. Het is een mooie organisatie die veel toekomst heeft en continu in beweging is."
De ad interim-bestuurders, Jaap de Jong en Henk Knip, hebben het volste vertrouwen in hun opvolger. Jaap de Jong: "Als peoplemanager zal hij de stabiele basis die wij het afgelopen jaar hebben gelegd verder versterken. Samen met de medewerkers zal hij er voor zorgen dat de goede en betrouwbare naam van Twente Milieu verder wordt uitgebouwd." 

Drs. ing. Albert van Winden kan putten uit een veelzijdige carrière in diverse branches. Na zijn studies Verkeerskunde en Planologie, is hij jarenlang werkzaam geweest bij de overheid, heeft hij een eigen communicatiebureau gerund en de afgelopen jaren directiefuncties bekleed in de sociale werkvoorziening en de zorgsector. Albert van Winden heeft bewust gekozen voor het werken bij maatschappelijke ondernemingen.

Meer weten over Twente Milieu NV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website