Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 02 november 2009

RAD Hoeksche Waard heeft weer officieel een directeur

De heer M. Huisman is via een interne sollicitatieprocedure benoemd tot directeur van de Regionale Afvalstoffendienst (RAD) Hoeksche Waard.

Het dagelijks bestuur heeft donderdag 29 oktober 2009 besloten tot zijn benoeming per 1 november 2009. Huisman (34) is ruim acht jaar werkzaam voor de organisatie, waarvan de laatste twee jaren in de functie van waarnemend directeur nadat directeur Brouwer opstapte wegens conflicterende toekomstvisies. RAD Hoeksche Waard is de gezamenlijke afvalinzameldienst van de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, 's-Gravendeel, Korendijk, Strijen en Oud-Beijerland.
Huisman gaf eerder al leiding aan de binnendienst, in de functie van administrateur, en was tevens lid van het management team. Het bestuur heeft ervoor gekozen om binnen de organisatie en de deelnemende gemeenten een intern sollicitatietraject te starten. Na een positieve voordracht vanuit de selectiecommissie bestaande uit twee bestuursleden, een MT-lid en de voorzitter van de OR, heeft het bestuur geconstateerd dat Huisman als enige geschikte kandidaat naar voren kwam.
Ook de ondernemingsraad heeft een positief advies gegeven over de kandidaat, waarna tot de benoeming is besloten. Het bestuur heeft op basis van zijn functioneren als waarnemend directeur gedurende de afgelopen jaren, zijn inhoudelijke ambities en zijn ervaring binnen de RAD Hoeksche Waard alle vertrouwen in een prima samenwerking.

Meer weten over RAD HW B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website