Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 04 november 2009

Familiebedrijf Dusseldorp zestig jaar jong

Met een driedaags festijn en een expositie vieren personeel en relaties van afvalbeheerder Dusseldorp de zestigste verjaardag van het bedrijf.

Op 29, 30 en 31 oktober heeft Dusseldorp Groep B.V. uit Lichtenvoorde zijn zestigjarig bestaan gevierd. In Lievelde werd op 29 en 30 oktober een beperkt aantal relaties ontvangen. Op zaterdag 31 oktober werd flink uitgepakt met een 'familiedag' waarvoor (oud)medewerkers met hun gezinnen waren uitgenodigd. Met ruim 1.600 gasten is Dusseldorp tevreden over een "bijzonder geslaagde familiedag".
Als afsluiter van deze spetterende jubileumviering was er een optreden van de achterhoekse rockformatie Normaal. Ter gelegenheid van het jubileum is een expositieruimte bij Erve Kots te Lievelde ingericht, alwaar de komende weken een stukje historie van Dusseldorp te zien is.
Het familiebedrijf is gestart in 1949 door Th.R.M. Dusseldorp als een zand- en grindhandel annex puintransportbedrijf.
Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een regionale dienstverlener die actief is in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Dusseldorp heeft momenteel circa 580 medewerkers in dienst en heeft de activiteiten ondergebracht in een drietal business units: Inzameling en Recycling; Rioolservice; en Infra, Sloop en Milieutechniek.
De komende jaren richt Dusseldorp zich op een solide groei en een uitbreiding van zijn werkgebied. Met de geleidelijke overname van het bedrijf Jager Midwolde, is Dusseldorp vanaf 2011 ook actief in de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Meer weten over Dusseldorp B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline