Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 17 november 2009

De Meerlanden en Sita winnaars AEB Afval Award 2009

De Meerlanden prolongeerde in de categorie huishoudelijk afval zijn vorig jaar binnengehaalde titel. Sita is opvolger van Icova, dat in 2008 won in de categorie bedrijfsafval.

De awards werden in de Amsterdam ArenA uitgereikt door Marc Kapteijn, Sectordirecteur Operationele Bedrijfsvoering AEB. Dit gebeurde tijdens de halfjaarlijkse klantendag van het Amsterdamse Afval Energie Bedrijf.
Het AEB reikt jaarlijks twee prijzen uit aan de leverancier die in bovengenoemde categorieën de beste kwaliteit afval levert. Deze kwaliteit wordt gemeten aan de hand van fysieke inspecties van het afval. De kwaliteit van het afval is belangrijk voor het optimaal renderen van het de Amsterdamse centrale. "Wij begrijpen heel goed dat voor de doorzet en energieproductie van AEB het erg belangrijk is om een zo goed mogelijke kwaliteit afval aan te leveren", aldus Freek van Eijk, directeur Strategie & Public Affairs van Sita Nederland. "Dat we hiervoor een prijs winnen vind ik mooi, temeer omdat dit een compliment is voor onze logistieke collega's en bewijst dat we professioneel werken."
"Natuurlijk zijn wij trots dat wij onze titel geprolongeerd hebben", zei Ger de Jong, directeur van De Meerlanden in zijn dankrede. "Wij trachten alles wat wij doen vanuit onze duurzame visie in te steken. Deze prijs onderschrijft dat wij onze zaken wat dat betreft goed op orde hebben."

Meer weten over Meerlanden NV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Meer weten over AEB Amsterdam?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website