Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 18 december 2009

Bijdragen Meerlandenfonds uitgereikt

Bij De Meerlanden zijn cheques met een totale waarde van 50.000 euro uitgereikt aan ruim zestig goede doelen en verenigingen.

De bijdragen komen uit het Meerlandenfonds. De cheques werden gisteren overhandigd tijdens een feestelijke uitreiking door het bestuur van het Meerlandenfonds en door burgemeesters en wethouders van de verschillende gemeenten waarin De Meerlanden actief is.
"De Meerlanden vervult een belangrijke maatschappelijke functie in haar verzorgingsgebied," aldus Ger de Jong, directeur van De Meerlanden. "Wij hebben gekozen voor een fonds voor goede doelen en verenigingen, omdat deze organisaties voor de samenhang in een gemeenschap zorgen."

Criteria
Goede doelen of (sport)verenigingen en hun leden en vrijwilligers konden een project of activiteit aanmelden voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds. Het bestuur, dat bestaat uit de heer Hoffscholte (oud-burgemeester van Aalsmeer), burgemeester Weterings (Haarlemmermeer) en Hans de Boer (voorzitter Raad van Commissarissen De Meerlanden), hanteerde een aantal criteria om tot toekenning of afwijzing te komen. Zo moest er sprake zijn van een organisatie die zich zonder winstoogmerk richt op de bevolking in het verzorgingsgebied van De Meerlanden.

Meer weten over Meerlanden NV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website