Categorie: Circulaire activiteiten | Gepubliceerd: 09 maart 2010

De naakte waarheid van afval

In Vlaanderen is vanaf 18 maart op de regionale TV-zender AVS te zien hoe Carry Goossens op zoek gaat naar een afvalarme wereld

Alles begint (aflevering 1) met zijn ‘droom’ om de wereld afvalarm te maken en de burgers hiervoor te sensibiliseren. Dat sensibiliseren wil hij met een naaktkalender, waarop afvalgerelateerde tips zijn opgenomen. In elke aflevering gaat hij op zoek naar informatie én foto’s om de kalender te vullen. Het uiteindelijke resultaat is een leuke verjaardagskalender waarop mooie foto’s prijken, naast weetjes over afvalpreventie.
De Carrykalender heeft een oplage van 56.000 en is als ludieke verjaardagskalender vanaf 18 maart verkrijgbaar bij de Oost-Vlaamse intercommunales en gemeentebesturen. Voor wie toch wat schroom zou hebben om het ding op te hangen: met strategisch geplaatste wasmanden, kippen en emmers blijven de foto's zedig.

Samenwerking
De reeks kwam tot stand dankzij de samenwerking tussen de acht Oost-Vlaamse afvalintercommunales en de Provincie Oost-Vlaanderen, de Oost-Vlaamse regionale TV-zenders AVS en TVOost, het productiehuis Createdbyconception en met steun van de Vlaamse overheid (OVAM, indevuilbak.be) en Fost Plus.
Carry Goossens (19 januari 1953) is een Vlaams acteur, bekend  van rollen in Vlaamse producties als F.C. De Kampioenen (als Oscar Crucke, die uit die serie verdween), Lili en Marleen (als Jef) en Café Majestic.

Meer informatie:
Klik hier voor de trailer.

Meer weten over Fost Plus?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website