Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 25 november 2010

Fost Plus bereikt finale European Business Awards

Fost Plus vertegenwoordigde België bij de European Business Awards in de categorie 'Environmental Awareness' en mocht een 'Ruban d'Honneur' (erelint) mee naar huis nemen.

20101124 EBA Fostplus.jpgVan links naar rechts Jules Kortenhorst (CEO van de European Climate Foundation), Youri Sloutzky (Public relations Fost Plus), William Vermeir (Managing director Fost Plus), Adrian Tripp (CEO European Business Awards).

In de categorie van Fost Plus dingden nog tien andere Europese organisaties mee naar de hoofdprijs. Hoewel het Belgische bedrijf verloor van een Deense multinational, kreeg het als finalist toch een erelintje. William Vermeir, gedelegeerd bestuurder van Fost Plus: “Deze Ruban d’Honneur is een echt teken van onderscheiding voor de vastberadenheid en de passie die leven bij Fost Plus en haar leden. De inzet van onze personeelsleden, het belang van een echt partnership met de verschillende stakeholders, hebben het verschil gemaakt en ons toegelaten om erkend te worden als de leider in ons vakgebied.”

 

"Bewijs van talent"
De prestaties van Fost Plus worden ook geprezen door Adrian Tripp, algemeen directeur van de European Business Awards: “Deze fase bereiken, is een uitzonderlijke prestatie. De Europese bedrijfswereld hecht een groot belang aan de titel van Ruban d’Honneur. Fost Plus heeft in de categorie ‘Environmental Awareness’ echt wel het bewijs geleverd van haar talent.”
De European Business Awards zijn onafhankelijke prijzen die werden opgericht om de uitmuntendheid, best practices en innovatie binnen de ondernemingen in Europa te erkennen en aan te moedigen. Fost Plus is een Belgisch bedrijf dat, voor de bedrijven die bij haar zijn aangesloten, instaat voor de terugname- en informatieplicht met betrekking tot huishoudelijk verpakkingsafval.

Meer weten over Fost Plus?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen