Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 05 april 2011

Van Vliet introduceert duurzaamheidsverslag

Van Vliet Contrans, Milieu Express, De Zwart Containers en Van Vliet Recycling, die deel uitmaken van Transportbedrijf Van Vliet, hebben dit jaar hun eerste jaarlijkse duurzaamheidsverslag uitgegeven.

In het verslag beschrijven de bedrijven wat ze allemaal doen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo wordt op het composteringsbedrijf in Hoek van Holland, waar tuinbouwafval wordt verwerkt, per jaar 70.000 m3 water gezuiverd. Dit water komt vrij uit het composteringsproces. Puin, afkomstig van de sloop van gebouwen, wordt door de vier bedrijven weer verwerkt tot granulaten die geschikt zijn voor toepassingen in onder meer beton en wegenbouw. Ook houdt het bedrijf zich bezig met de inzameling en recycling van plastic bekers.
Transportbedrijf Van Vliet is actief op het gebied van inzamelen en verwerken van afval. Het bedrijf heeft 330 werknemers en werkt vanaf zeven locaties. Tegenwoordig maken de bedrijven deel uit van Shanks Nederland, dat weer onderdeel is van de Shanks Group PLC, een beursgenoteerde milieudienstverlener.

Meer weten over Renewi Nederland BV (Regio Randstad Zuid)?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website