Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 19 januari 2012

Dusseldorp Groep installeert AED's op bedrijfsterrein

De Dusseldorp Groep heeft in samenwerking met Achterkamp Bedrijfsopleidingen AED's aangeschaft en op verschillende locaties geplaatst.

AED plaatsing.jpgTheo Cuijpers (links) en Jos Middelkoop (rechts) bij de plaatsing van AED's op een locatie van Dusseldorp.

Een AED is een automatische externe defibrillator, die gebruikt wordt om mensen met een gestoord hartritme een elektrische schok toe te dienen, waardoor het hart weer in een normaal ritme kan gaan kloppen. Dusseldorp heeft deze AED's op dertien locaties geplaatst. In samenwerking met Achterkamp Bedrijfsopleidingen zijn de medewerkers getraind in het gebruik van de AED's.

“De beslissing om AED’s aan te schaffen, is op een zeker moment genomen,” vertelt Jos Middelkoop, arbeidsrisico- en projectmanagementspecialist van de Dusseldorp Groep. “Pas dan start de zoektocht naar een geschikte leverancier. Met Jan Achterkamp hebben we al jarenlang goed contact en een prima ervaring." Theo Cuijpers, directeur van Achterkamp voegt toe: "Wij hopen dat Dusseldorp de AED’s nooit hoeft te gebruiken. Maar mocht een noodgeval zich voordoen, dan zijn de juiste hulpmiddelen voorhanden en de mensen goed getraind."

Meer weten over Dusseldorp B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline