Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 22 maart 2012

Van Klaveren ccc doneert ruim 310.000 euro

Vier goede doelen hebben gezamenlijk een bedrag van 317.600 euro ontvangen van Van Klaveren ccc.

Van Klaveren cheque St. Opkikker(verkleind).jpgRuud Sliphorst, directeur van Stichting Opkikker ontvangt samen met de Opkikker Mascotte een cheque van 189.185 euro.

De cheques voor Stichting Aap, Hulphond Nederland, Stichting Opkikker en CliniClowns werden uitgereikt door Eeko de Eekhoorn, de mascotte van Van Klaveren ccc. Het meeste geld (189.185 euro) ging naar Stichting Opkikker, gevolgd door Stichting Aap met 91.337,90 euro en CliniClowns met 27.614,20 euro. Stichting Hulphond Nederland moest genoegen nemen met 9.463,70 euro.

Van Klaveren ccc zamelt geld in voor goede doelen via de inzameling, recycling en doorverkoop van lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons. Het afgelopen jaar zijn er bijna 3,3 miljoen lege cartridges en ruim 180 duizend gebruikte mobiele telefoons bij Van Klaveren ccc ingeleverd.

“Een fantastisch bedrag!” aldus Gerhard van Klaveren, algemeen directeur van Van Klaveren ccc. “Dankzij de hulp van zowel particulieren als bedrijven die het afgelopen jaar massaal hebben ingezameld, konden wij dit mooie bedrag uitreiken. Ik wil alle inzamelaars daar heel hartelijk voor bedanken, mede namens de desbetreffende goede doelen.”

Meer weten over Eeko ccc B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website