Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 17 januari 2013

Cyclus koopt grond voor nieuwe huisvesting

Met de aankoop van een perceel grond op bedrijventerrein Gouwe Park ten westen van Gouda, heeft Cyclus een eerste stap genomen in de richting van de verhuizing van het bedrijf.

Cyclus aankoop terrein Gouwe Park.jpgVan links naar rechts: de heer C. de Jong, de heer L.T. van Bloois, de heer K.J.G. Kats, de heer H. van den Akker

Cyclus gaat op de aangekochte kavel van circa 2 hectare namelijk zijn nieuwe bedrijfshuisvesting realiseren. De bouwwerkzaamheden starten naar verwachting in oktober 2013 en zullen ongeveer tien maanden in beslag nemen. Op woensdag 16 januari overhandigde de heer Gert-Jan Kats, voorzitter van het bedrijvenschap Regio Gouda, in het gemeentehuis van Zuidplas het officiële besluit tot verkoop van een perceel grond op Gouwe Park aan de heer Leendert van Bloois, directeur van Cyclus.  

Algemeen Directeur van Cyclus Leendert van Bloois is blij dat de grondaankoop geformaliseerd is en neemt graag het besluit in ontvangst. “Dit betekent dat Cyclus een stap dichter bij de nieuwe huisvesting is. De huidige locatie is niet langer toereikend voor een efficiënte bedrijfsvoering. De medewerkers van Cyclus en ik kijken uit naar de nieuwe huisvesting. Het nieuwe pand zal als strategisch bedrijfsmiddel optimaal bijdragen aan het functioneren van de organisatie én is toegerust op de toekomstige groei van Cyclus.”

 

Meer weten over Cyclus NV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website