Categorie: Innovatie en techniek | Gepubliceerd: 05 maart 2013

Brabant Afval Team kiest opnieuw voor GMT

Brabant Afval Team (Bat) heeft GMT de opdracht verstrekt om de milieustraat Albion te automatiseren met ClearWeigh. Ook levert GMT de toegangszuilen en de slagbomen en de aansturing van deze componenten.

Voorafgaand aan de opdracht heeft er in samenwerking met Bat en Van Drunen Advies een vooronderzoek plaatsgevonden naar de benodigde voorzieningen voor zowel de herinrichting als voor de automatisering van milieustraat Albion. Cees Paridaans, hoofd Bat: “Doorslaggevend in ons besluit om de opdracht aan GMT te gunnen was het integratieaspect. Wij werken al sinds 1996 met de milieuapplicatie Clear. Desalniettemin hebben wij ook andere aanbieders de revue laten passeren. Wij hebben bij Bat integratie met de back-office hoog op de agenda staan. Samen met Pfister die de hardware voor de milieustraat levert, heeft GMT ons een aanbieding kunnen doen die goed aansluit bij al onze wensen en eisen”.

Het streven is om deze zomer het project af te ronden en Milieustraat Albion open te stellen voor de burgers en bedrijven.

Meer weten over BAT, Brabants Afval Team?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website