Categorie: Circulaire activiteiten | Gepubliceerd: 27 maart 2013

Gemeenten genomineerd voor Recycle Awards

Dit jaar worden tijdens het Gemeentelijk Afvalcongres de eerste Recycle Awards uitgereikt, voor gemeenten die de beste resultaten hebben behaald bij de gescheiden inzameling van verpakkingsafval.

De Recycle Awards zijn een initiatief van Nedvang. Er worden drie awards uitgereikt, voor oud papier en karton, glas en kunststof. Per materiaalstroom zijn vijf gemeenten genomineerd. Voor inzameling van glas maken Heemstede, Vught, Woudenberg, Heeze-Leende en Teylingen kans op een award. Bij oud papier en karton zijn Wierden, Twenterand, Marum, Veere en Rijssen-Holten genomineerd. Bij de inzameling van kunststof tenslotte zetten Sint-Anthonis, Boekel, Grave, Druten en Horst an de Maas de beste prestaties neer.

Het Gemeentelijk Afvalcongres vind plaats op 11 april. Voorafgaand aan het uitreiken van de Recycle Awards zal Robert Seegers (vice-voorzitter Nedvang) in een hoorcollege een kijkje in de keuken geven hoe zijn bedrijf, Coca-Cola Enterprises, kijkt naar de verpakkingen waarin de producten worden verkocht.

Meer weten over Nedvang?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website