Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 09 januari 2014

GP Groot sponsort Le Champion evenementen

GP Groot is voor de komende vijf jaar sponsor van tien Le Champion evenementen, waaronder de PWN Egmond Halve Marathon en AGU Egmond-Pier-Egmond strandrace.

GP-Groot-LeChampion.jpgMedewerkers en directie van Le Champion en GP Groot na de ondertekening van het vijfjarig contract, geflankeerd door personeel in de GP Groot sportkleding.
Foto: Erik Boschman

Le Champion organiseert sportevenementen op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen. GP Groot verzorgt de totale duurzame afvalverwerking tijdens deze evenementen.

Wim Horeman, directeur GP Groot inzameling en recycling: “GP Groot is al jarenlang een trouwe sponsor van Le Champion. Nu heeft dit contact zich bestendigd in een vijfjarig contract. Bij tien activiteiten in Noord-Holland ondersteunen wij de organisatie met het op duurzame wijze inzamelen en verwerken van het evenementenafval. Daarnaast participeren bij de sportactiviteiten van Le Champion vele personeelsleden van GP Groot.”

Ook Le Champion is trots op de uitbreiding van het partnership. “Als Le Champion werken we al jaren nauw met elkaar samen. Wij zijn zeer blij dat GP Groot nu bij nog meer evenementen van Le Champion betrokken is. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zijn blij dat we de afvalverwerking op zo’n duurzaam mogelijke manier kunnen organiseren”, aldus Simone Richardson, directeur Le Champion.

Meer weten over GP Groot inzameling en recycling bv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website