Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 22 mei 2014

Van Gansewinkel benoemt COO Waste Collection

Met ingang van 26 mei 2014 bekleedt Marc Zwaaneveld de functie van Chief Operational Officer (COO) Waste Collection bij Van Gansewinkel.

Marc-Zwaaneveld.ashx.jpgMarc Zwaaneveld

Met zijn benoeming is Zwaaneveld (53) tevens lid van de Raad van Bestuur van Van Gansewinkel naast  CEO Cees van Gent en CFO Joost Sliepenbeek. Van 2005 tot en met 2011 vervulde Zwaaneveld de functie van vice-voorzitter en CFO van Sita Benelux en Duitsland. Daardoor kent hij de afvalmarkt goed. Eerder was hij partner bij adviesbureau Accenture en vervulde hij verschillende functies bij DAF. De afgelopen jaar was Zwaaneveld directeur/eigenaar bij het bedrijf Micef, dat diensten levert op onder meer het gebied van (boardroom) consultancy, financieel advies en herstructurering.

Zwaaneveld volgt Yves Luca op, die bij de verkoop van AVR de overstap maakte naar AVR. De benoeming van Zwaaneveld betekent voor het bedrijf een verdere stap in de uitrol van de strategische ambitie van Van Gansewinkel om haar positie als marktleider in de Benelux te verstevigen, uit te bouwen en een toonaangevende verbindende rol te spelen binnen de circulaire economie.

Meer weten over Renewi Nederland BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website