Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 30 juli 2014

Balenpersen voor iedere behoefte

Balenpersen voor elke toepassing, voor elk materiaal, gepland op basis van individuele behoeften - dat is de kerncompetentie van HSM Milieutechniek.

Vpress_1160_Anwendung_0071.jpgHSM Milieutechniek biedt balenpersen voor elke toepassing.

Het maakt niet uit welk materiaal moet worden verwerkt, wat de aanwezige volumes en lokale omstandigheden zijn - HSM heeft het de juiste balenpers in de portefeuille. De producten van de HSM Milieutechniek zijn gericht op een doel: de milieuverantwoorde -en economische behandeling van afvalstoffen. De HSM balenpersen comprimeren  afvalstoffen zoals karton, folie en andere materialen tot 95 procent, tot optimaal stapelbaar en transporteerbare balen die winstgevend kunnen worden verkocht. Met de HSM pet-oplossingen biedt HSM professionele technologieën voor permanente verdichting en ontwaarding van petflessen.

Diensten

Naast balenpersen in kwaliteit "Made in Germany" biedt HSM ook een uitgebreide klantenservice. Van advies bij het kiezen van de optimale balenpers voor de specifieke toepassing, via de individuele projectie voor de ontwikkeling van de klantspecifieke installatie, tot aan ondersteuning van de de pers in werking: bij HSM krijgt de klant , dankzij een fijnmazig advies- en servicenetwerk in Europa en wereldwijd externe dienstverleners, alles uit één hand.

Producten

HSM heeft een breed scala aan producten, van verticale of horizontale balenpersen voor handel en industrie en shredder perscombinaties tot technologieën voor pet-verdichting en volautomatische balenpersensystemen voor professionele afvalverwerkingsbedrijven. Ook is het mogelijk installaties Individueel te laten ontwerpen.

Meer weten over HSM GmbH+Co. KG?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website