Categorie: Innovatie en techniek | Gepubliceerd: 15 december 2014

ACV zet met GMT “flinke stap vooruit”

Afvalinzamelaar ACV uit Ede gaat van verschillende ICT-systemen over op Clear van GMT.

ACV en GMT.jpgDirecteur ACV Wouter Koenderman (l) tekent het contract met directeur GMT Mark Abbas voor een zevenjarig partnership.

Afgelopen week hebben de twee partijen daartoe een zevenjarige overeenkomst getekend. Directeur Wouter Koenderman van ACV: “Wij zochten een standaard software oplossing in plaats van de maatwerkoplossing waarmee we tot nu toe hebben gewerkt. Met GMT zetten we een flinke stap vooruit.  Met Clear maken we de keuze voor vergaande digitalisering waarmee we op ICT-gebied in de kopgroep terechtkomen én jaren vooruit kunnen.”

Stroomlijning van het volledige proces binnen de organisatie is wat ACV voor ogen staat. Paul Havinga, business unit director GMT: “ACV heeft een ambitieuze IT strategie waaronder vergaande digitalisering van de gehele organisatie. Men wil een grote slag maken in de omgang met klanten en efficiënter inzamelen. Met het huidige IT landschap kwam men namelijk niet verder. Veranderingen waren dus noodzakelijk. ” Wat gaat GMT doen voor ACV? Havinga: “De doelstellingen van ACV realiseren, waaronder een volledig geïntegreerd applicatie-landschap. Daarbij gaan we zaken als de secundaire processen volledig integreren met de primaire processen, zoals inzameling en beheer openbare ruimte. En dat moet dan weer gekoppeld zijn aan de financiële administratie, de planning en de rapportages. Voor de integrale koppeling tussen Exact en Clear voor de financiële administratie werken we overigens samen met Business Experts. Het gevolg: een enorme toename van efficiëntie op elk niveau, inzicht in alle bedrijfsprocessen en grip op alle handelingen die verricht worden. Dat geldt straks ook voor ACV.“