Categorie: communicatie | Gepubliceerd: 02 juli 2015

Rova wint internationale communicatie prijs

Rova heeft van de International Solid Waste Association (Iswa) een prijs ontvangen voor de communicatie-activiteiten rond het 100-100-100-project.

De prijs is in het leven geroepen om wereldwijd de communicatie over afvalbeheer te verbeteren. Vanuit 11 landen waren 17 projecten ingezonden, waaruit het project van Rova werd gekozen tot winnaar. Op 8 september wordt de award uitgereikt tijdens het internationale ISWA-congres in Antwerpen.

In het 100-100-100-project gingen ruim 100 huishoudens de uitdaging aan om 100 dagen lang 100 procent afvalvrij te leven. De jury was onder de indruk van de gekozen strategie om deelnemers via een platform zelf een rol te geven in het delen van informatie en ervaringen. Ook was ingezet op massacommunicatie waardoor het project regionaal en landelijk veel aandacht in de media kreeg. De communicatie-activiteiten zijn gemonitord zodat opgedane kennis in volgende projecten ook door anderen gebruikt kan worden.

Rova is verheugd met de prijs. Directeur Hans Groenhuis: “We hadden door de aandacht van andere gemeenten en de branche al door dat het project gewaardeerd werd en navolging krijgt. Heel mooi dat we op deze manier nogmaals beloond worden voor onze gekozen aanpak.”  

Meer weten over N.V. ROVA Holding?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website