Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 13 oktober 2015

MultiNet plaatst wederom UnoTech-balenpers

MultiNet heeft een balenpers bij de Sitavestiging in Rotterdam geplaatst. Voor de techniek is samengewerkt met persfabrikant UnoTech en het recyclingbedrijf zelf.

UnoTech balenpers.jpgUnoTech ontwikkelt, ontwerpt en bouwt balenpersen.

Het is de tweede keer in korte tijd dat MultiNet een UnoTech-pers plaatst bij een Sita-vestiging. Eerder plaatste MultiNet al een UnoTech-balenpers bij de Sita-vestiging in Beerse (België).

MultiNet biedt haar klanten maatoplossingen voor specifieke eisen. Ook bij dit project, een nauwe samenwerking tussen Sita, MultiNet en UnoTech, is de kennis en kunde van de opdrachtgever meegenomen.
De pers voldoet aan de strenge veiligheidseisen, is gebruiksvriendelijken kan efficiënt zeer zware balen van de meest uiteenlopende materialen verwerken. In het ontwerp is extra aandacht besteed aan de trappen, bordessen en verlichting. De kennis en ervaring van Sita is meegenomen in het proces van ontwerp en levering.

MultiNet bestaat ruim 35 jaar en heeft zich van leverancier van individuele machines ontwikkelt tot een bedrijf dat totaaloplossingen bedenkt en verzorgt voor de recyclingmarkt. Uithangbord van het bedrijf is goede service door goed opgeleide monteurs. Daarbij is de toolkit van de monteurs voorzien van alle benodigde gereedschappen. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in balenpersen, recyclingmachines
en veiligheidssystemen.

Balenpersen

UnoTech ontwikkelt, ontwerpt en bouwt balenpersen. Het richt zich daarbij op een segment met het drukken van de krachten van 500 tot 2300 kN. Door middel van de effectieve uitvoering van de specifieke persdruk bereiken de balen een gewicht tot 1900 kilogram. Laadgewichten kunnen op deze
wijze met 20 procent vergroot worden.

Meer weten over SUEZ Recycling and Recovery Netherlands?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website